Автобиографија

160 ден

Опис

Во книгава е опишан животот на Григор, а покрај опишаниот живот на неговиот и неговите најблиски (семејството), тој во неговата Автобиографија ни доловува и други состојби во Македонија и тоа културните, социјалните, економските, политичките.

Дополнителни информации

Тежина 0.200 kg