Агломер пластичен

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Агломерот е наменет како помошно средство при мерење и цртање на агли во наставните единици по математика. Тој е направен од пластичен материјал, на него освен што можат да се прочитаат агловите степени, на правиот дел има и линијар, кој мери должини до 50 цм.