Азбестна мрежа Х038

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Се користи при загревање на предметите за рамномерно распределување топлина на основата на предметите.

ш: 6242