Азбука латиница печатно и ракописно

195 ден

Опис

Постер македонска азбука латиница печатно и ракописно

 

Издавач: Тримакс

Година на издавање: 2013

Изработил: Елизабета Ангелова

Наслов на оригиналот: Училишен постер: Азбука латиница печатно и  ракописно

Јазик на оригиналот: македонски

Димензии на постерот: 100*70 см

 

Целта на изработка и печатење на овој постер е да може секое дете во својата соба да има потсетник за тоа како се пишуваат буквите во латиницата. Постерот е двострано испечатен, од едната страна се печатните букви од латиницата а од другата страна ракописни букви од латиницата.

Дополнителни информации

Тежина 5 kg