Анатомија на ткиво на лист

658 ден

Опис

Подготовка и печатење: Тримакс

Димензии: 100X60 см

Изработка: Пластифициран со пластични лајсни.

 

Постерот претставува визуелно помагало за часот по Биологија, двострано пластифициран, прицврстен со пластични лајсни. На постерот е дадена  илустрирација на анатомија на ткиво на лист. Текстот е на македонски или албански јазик.

Дополнителни информации

Тежина 0.500 kg