Анатомски атлас – Човековото тело

249 ден

Опис

Издавач: Тримакс

Автори: Цветанка Малческа, Елизабета Анѓелова

Година на издавање: 2016

Јазик на оргиналот: македонски

Број на страни:48

Корица: тврда

Овој анатомски атлас / енциклопедија е еден вид школско помагало по предметот биологија, наменет за учениците од основното, па и средното образование. Во него е обработена анатомијата на човечките системи, со голем број на слики и интересни факти за човечкото тело.

Дополнителни информации

Тежина 0.850 kg