Апарат за дестилација

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

  • Димензии: 22x20x12 см

     

    Служи за дестилација на течности.