А зошто не?

90 ден

Опис

Издавач: Топер

Автор: Бел Муни

 

Зошто не ми објасни некој ? Мица порано секогаш велеше дека не сака да го направи тоа или ова. А, потоа дојде до промена- сега сака да го прави тоа или ова, но возрасните не и дозволуваат. Место да каже Не сакам! , сега прашува А, зошто не?. Меѓутоа, одговорот гласи Затоа што јас велам така! . Сепак, Мица наоѓа начини да ја заобиколи секоја пречка – особено кога е распуст или кога сака да оди навечер со другите деца на Ноќ на вештерките…

Дополнителни информации

Тежина 0.300 kg