Бабините Приказни

220 ден

Опис

Баба ги раскажува најубавите приказни на светот! Придружи им се на Џејс, Теди и Алекс додека баба им ги раскажува за страшните гусари и за децата со чудни црвени точки на лицето, за едно палаво момче по име Робин, кого го искарале неговите паста и четкичка, училишен ранец и будилник! А потоа следува приказната за Црвенкапа и лошиот волк, кој сакал да ја голтне, и за Пинокио, чијшто нос секогаш растел се подолг и подолг кога лажел!

Дополнителни информации

Тежина 0.600 kg