Бирети

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Димензии: L 48; Ф 2 см

 

Направена од високо квалитетно стакло на кое е обележана скала од 100 милилитри.