Боенка А5 – Годишни времиња – Боенка

35 ден

Опис

Издавач : Тримакс

Година на издавање : 2015

 

Боенка А5. Со оваа боенка преку игра и забава, интересни илустрации и вежби на дечињата им се овозможува брзо и лесно да ги научат годишните времиња.

Дополнителни информации

Тежина 0.150 kg