Боенка А5 – Принцези – Боенка

35 ден

Опис

Издавач : Тримакс

Година на издавање : 2015

Забавна боенка за девојчиња со многу различни цртежи кои ќе ви го доближат розевиот свет на девојчињата и принцезите.

Дополнителни информации

Тежина 0.150 kg