Бои за стакло Grand 1/6

240 ден

Опис

Бои за стакло, сет од шест различни бои за креативна работа на стакло, огледала, порцелан и 3 модли за креативна работа. Една тубичка има 5,5 мл.

Дополнителни информации

Тежина 0.400 kg