Боца капалка

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Димензии: L 14; Ф 6 см

 

Се користи за додавање течности при изведување на хемиски експерименти.