Бушач за тапи

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Димензии: 12×5 см

 

Се користи за правење отвори во тапите. Сетот содржи 15 бушачи за тапи.