Вага

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Димензии: 12x20x8 см

 

Модел на аналогна вага за мерење материи при хемиски експерименти. Опсег до 10 г.