Вертикален бројач

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Димензии: 27x25x10 см

 

Вертикалниот бројач служи како помошно средство за полесно визуелно совладување на математичките операци собирање и одземање. Тој е направен од пластика во различни бои. Метални прачки на пластична основа и ПВЦ топчиња со единици, десетки, стотки и илјадарки.