Возило на соларна енергија

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Димензии: 20x14x13 см

 

Моделот за претвора соларната во елекрична и механичка енергија.