Глобус Физичко/политички МКД ГОЛЕМ

1.490 ден

Опис

Издавач: Тримакс

Година на издавање: 2017

Висина: 42 см

Пречник: 30 см

Светилка која се менува

 

Светлечки глобус столна ламба физичко/политички со силна структура и долготрајна сина боја . Пречникот е 30 цм, висина 42 цм, со светилка која се менува. Достапен на македонски јазик два во еден без светло – физички глобус, со светло – политички глобус.