Големо срце во 3 дела

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Димензии:38x20x15 см

 

На моделот се прикажани: белодробна артерија и аорта, залистоци, меѓукоморен ѕид, лева и десна комора и срцев мускул.