Демонстратор на Ленцовото правило

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Димензии: 18x7x11 см

 

Моделот служи за практична демонстрација на Ленцовото правило.