Дестилатор за вода

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Димензии: 45x18x10 см

 

Служи за визуелно прикажување на процесот на дестилирање на вода.