Детско Метро Азбука

50 ден

Опис

Шифра: 1620

Издавач: Тримакс

Димензија: 100х13 см.

Опис:

Детско Метро Азбука на задната страна има слика од морски свет

Дополнителни информации

Тежина 0.100 kg