Детско Метро Броеви до десет

50 ден

Опис

Шифра: 1620

Издавач: Тримакс

Димензија: 100х13 см.

Опис:

Детско Метро Броеви до десет на задната страна има слика од Диви животни

Дополнителни информации

Тежина 0.100 kg