Децата од моето училиште

149 ден

Опис

Издавач: Тримакс

Автор: Јадранка Клисарова

Година на издавање: 2015

ИСБН: 608204184-4

Број на страни: 72

Корица: Мека

 

Во оваа збирка раскази, секое дете ќе се соживее со животот на другите деца во различни ситуации: во училиште, на улица, во училиштен двор, во град, на село, покрај езеро и…

Воедно ги запознава одблизу промените во природата во четирите годишни времиња: од есенските лисја, преку снежните топки, до будење на природата и до летното сонце.

Дополнителни информации

Тежина 0.250 kg