Динамометар 1 N

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Димензии: 18х18х3 см.

Опис: Динамометар кружен, уред за мерење сила до 1N. Составен од проѕирна цевка и тенка пружина. Изработен од пластика.