Единечен прекинувач

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Димензии: 9x4x3 см

 

Модел на единечен прекинувач.