Едукативно новогодишно пакетче 2

390 ден

За умни дечиња – подарете Новогодишни пакетчиња.

Опис

Шифра:

Производител: Тримакс

Година на подготовка: 2018

За умни дечиња – подарете Новогодишни пакетчиња.

Во пресрет на новогодишните празници, да ги израдуваме нашите најмили со Новогодишно Едукативно пакетче.

Содржина:

 1. Новогодишна работенка/сликовница
 2. Боенка голема 4Д
 3. Мали приказни
 4. Сложувалка новогодишна
 5. Сунѓерести коцки за редење
 6. Фломастери 1/6
 7. Детски печат
 8. Метро за мерење висина
 9. Украси за нижење
 10. Ева пена светкава
 11. Деко лист шарен А5
 12. Деко ленти 1/250 / деко ленти 1/20
 13. Сложувалка 1/6
 14. Новогодишно венче
 15. Новогодишна капа
 16. Новогодишна честитка

Дополнителни информации

Тежина 5 kg