Едукативно новогодишно пакетче 3

490 ден

За умни дечиња – подарете Новогодишни пакетчиња

Опис

Шифра:

Производител: Тримакс

Година на подготовка: 2018

За умни дечиња – подарете Новогодишни пакетчиња.

Во пресрет на новогодишните празници, да ги израдуваме нашите најмили со Новогодишно Едукативно пакетче.

Содржина:

 1. Новогодишна сликовница
 2. Енциклопедија
 3. Книга со бубачки и стикери/Боенка
 4. Тефтерче А7 со ластик
 5. Сунѓерести коцки за редење
 6. Мини лего коцки
 7. Суви светки
 8. Метро за мерење висина
 9. Украси за нижење
 10. Ева пена светкава А5
 11. Деко лист шарен А5
 12. Новогодишно пенкало
 13. Новогодишни наочари
 14. Новогодишна капа
 15. Новогодишна честитка