Електрично ѕвонче

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Димензии: 9x6x27 см

 

Служи за прикажување на работниот принцип на електричнотo ѕвонче.