Елермаер 250 мл

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Димензии: L 13; Ф 9 см

 

Служи за течност кога се изведуваат реакции и се подготвуваат раствори. Има ознаки за волумен од 100, 150, 200 и 250 мл.