Епрувети 16×160 мм

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Димензии: L 48; Ф 1,6 см

 

Направени од висококвалитетно стакло. Димензии 16×160 мм.