Забава со букви

145 ден

Опис

Забава со букви

 

Издавач : Тримакс

Година на издавање : 2018

Наслов на оргиналот : Забава со букви

Јзаик на оргиналот : македонски

Број на страни : 28

ISBN : 608-204-048-1

Корица : мека

Во оваа работенка се дадени разновидни забавни вежби и задачи преку кои децата ќе се запознаат со буквите на лесен и интересен начин. Подготвени се прилози преку кои тие ќе ја научат азбуката и ќе научат да ги препознаваат и пишуваат буквите.

Прилозите со пишување на букви се предвидени за деца од 6 до 7 години, додека за помалите деца од 4 до 5 години се предвидени прилози за препознавање букви. На задната корица, со системот ”пиши- бриши”, децата можат безброј пати да пишуваат и цртаат. Може да се греши, да се брише и повторно да се црта и пишува.

Дополнителни информации

Тежина 0.300 kg