Играме и учиме

149 ден

Опис

Издавач: Тримакс

Година на издавање: 2016

Наслов на оргиналот: Играме и учиме

Автори: Магдалена Радевска

Јазик на оргиналот: македонски

Број на страни: 40

ISBN: 608204225-5

Корица: мека

 

Со оваа едукативната сликовница – работенка, децата, преку игра, ќе ги откриваат односите на предметите во непосредната околина ( горе, долу, лево, десно, пред, зад, над…). Со лепење на самолепливите сликички, со боење, со цртање ќе играат и учат и ќе се забавуваат. Работенката содржи пиши-бриши дел, како и дел со картички за составување на приказната за Палешка.

Дополнителни информации

Тежина 0.250 kg