Инка

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Димензии: L 14; Ф 8 см

 

Се користи за прецизно внесување течност во некој процес. Направена од високо квалитетно стакло.