Кош со столб, табла и обрач

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Подвижен кош со табла и обрач кој може да се постави на места по желба.