Едукативно Новогодишно пакетче 1

249 ден

За умни дечиња – подарете Новогодишни пакетчиња

Опис

Шифра:

Производител: Тримакс

Година на подготовка: 2018

За умни дечиња – подарете Новогодишни пакетчиња.

Во пресрет на новогодишните празници, да ги израдуваме нашите најмили со Новогодишно пакетче.

Содржина:

 1. Новогодишна сликовница
 2. Едукативна книга на анг. јазик
 3. Сложувалка мала 3Д
 4. Сложувалка голема
 5. Сунѓерести коцки за редење
 6. Дрвени боички мали
 7. Молив со украс
 8. Детски печат
 9. Метро за мерење висина
 10. Украси за нижење
 11. Ева пена светкава
 12. Деко лист шарен
 13. Шаблон мал за цртање
 14. Пенкало украсно
 15. Новогодишна капа
 16. Новогодишна честитка

Дополнителни информации

Тежина 5 kg