Кривиметар

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Моделот е направен од стакло и пластика, има капак. Служи за мерење на криви линии.