Лабараториски сет

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Димензии: 33x44x9 см

 

Сетот се состои од: епрувети, сталажа, пипета, инка, елермаер и тапа.