Лажичка за хемикалии метална

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Димензии: L 20 см

 

Направена од метал, отпорна на хемикалии.