Лажичка за хемикалии

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Должина: L 16 см

 

Направена од пластика, отпорна на хемикалии.