LCD Проектор Модел ViewSonic PA503S

39.000 ден

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Шифра: 7712

Резолуција на екранот: SVGA 800*600

Максимална резолуција (големина):

1920 * 1200

Осветленост Brightness

3600 ANSI Lumens

Пропорција на екран 4:3;

Динамички сооднос на контраст: 22000: 1

Големина на сликата: 300 in

Големина на сликата: 29,9 инчи

Лампа за проектор

Капацитет на светилка: 190 W (вати)

Животен циклус на ламбата

(во економски режим): мин.15000 час (и)

Уред за напојување

Потребна фреквенција: 50 – 60 Hz

Номинален напон: AC 100 – 240 V