Малиот принц – Антоан де сент Егзипери

110 ден

Опис

Фантастиката и алегоријата, наивна и чиста, се внесени да ја осветлат мислата за тоа дека љубовта и верноста, верувањето и јунаштвото, цврстината, опстојноста и другарството му се неопходни на човекот за да живее. Тоа е основното кое останува во нас по читањето на книгата…

Дополнителни информации

Тежина 0.200 kg