Медицинка Ѓуле

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Направена од високо квалитетна кожа. Наменета за играње во сала и на отворени површини. Ѓулето може да го добиете во повеќе тежини: 1кг. 1,5кг. и 2кг.