Мензура 100 мл

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Димензии: L 25; Ф 3 см

 

Направена од високо квалитетно стакло на кое има обележано скала од 0 до 100 милилитри.