Микрометарски винт

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Димензии: 14x6x2 см

 

Служи за мерење на многу мали димензии до 1 микрон.