Модел за релација конус/цилиндар

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Димензии: L 10; Ф 10

 

Направени од пластика.