Модел на хидропреса

Овој продукт припаѓа на посебна група на производи. Доколку сакате да добиете повеќе информации за овој продукт ве молиме да не контактирате.

Опис

Димензии: 30x13x30 см

 

Служи за демонстрација на работата на хидропресата.