Мојата прва книга – Буквар

249 ден

Опис

Издавач: Тримакс

Година на издавање: 2019

Автор: Јадранка Клисарова и Жаклина Ристовска

Главен и одговорен уредник: Анита Милевска

Наслов на оригиналот: Мојата прва книга

Јазик на оригиналот: македонски

Број на страни: 50

ISBN: 608-204-232-8

Корица: тврда

Издание: трето дополнето и изменето

 

Букварот е предвиден за малите дечиња кои можат на интересен начин да се запознаат со тајниот и чудесен свет на буквите. Откријте ги буквите преку едноставните текстови и јасните илустрации. Овој интересен буквар овозможува правилно да се размислува и на лесен начин да се совлада почетното описменување.

Дополнителни информации

Тежина 0.600 kg