Новогодишна боенка

45 ден

Новогодишна боенка А5

Опис

Издавач : Тримакс

Година на издавање : 2017

 

Боенка А5. Со оваа боенка преку игра и забава, интересни илустрации и децата ќе бојат слики со новогодишна тематика

Дополнителни информации

Тежина 0.100 kg